Hallo lieve mensen,
Ik ben Rozemarijn en ben 17 jaar. Op deze blog komen dingen te staan over eten. Eten, wat is dat nou eigenlijk? Voor iedereen heeft eten een andere betekenis. De ene eet om dingen te 'verwerken', de ander eet gezellig met vriendinnen, en de ander eet omdat die zich verveelt. De belangrijkste reden dat we eten is natuurlijk om te leven, eten geeft ons energie. Ik heb deze blog net aangemaakt, dus moet nog even alles uitzoeken, maar zal binnenkort leuke weetjes en recepten er op zetten over eten en alles eromheen.
Foto: gemaakt in de restaurantweek
Zwaardvis, tonijn, sojamayonaise, wasabicreme, sesamkletkopjes
Op werk maak ik voor en nagerechten. Ik maak hier de MEP (mice-en-place) voor en tijdens het dinner geef ik borden door. Ik werk in een restaurant waar we plek hebben voor 40 mensen. We staan dan met 2 mensen in de bediening, met 1 iemand in de afwas en mijn chef en ik. We zijn een hecht team met z'n allen, en ik werk er met veel plezier.
Op school doe ik veel aan excursies en proeverijen, vandaag ben ik nog naar een aspergekwekerij geweest, een paar weken terug ben ik op een kaasboerderij, en een tijdje terug bij een druivenkas geweest. het is leuk om zo les te krijgen. Je ziet hoe het er in echte bedrijven aan toe gaat.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten